Välkommen till Bearded Villains Sweden

PhotoShoot
9 augusti, 2015

Välkommen till Bearded Villains Sweden

Detta är Bearded Villains Swedens officiella hemsida, här finner du information om oss, vad vi gör och vad vi planerar att göra. Vi kommer posta evenemang, bilder, information och allt möjligt som relaterar till Bearded Villains.

Tveka inte att höra av dig om du vill ha mer info, bara prata eller bli medlem i Bearded Villains.

Bilden ovan är från en av våra träffar i Stockholm sommaren 2015. Vi träffades på Bagpipers Inn och hade en otroligt trevlig kväll med mycket skratt, ny vänskap och mycket kärlek!

7 Comments

 1. Simon skriver:

  Salute Bröder.

  Kära bröder, jag är ännu en Prospect Hopefull och hittade er via Instagram, och jag är ypperligt stolt över att få vara med och ta del av det här brödraskapet.

  Men som ny så har jag lite frågor som jag hoppas kunna få svar på.

  Vad jag har förstått så Är sverige ett eget Chapter. Kommer vi dela in chapter mer på landskapen i framtiden? Där tex småland är ett chapter med president/Kapten och officerare? Men där alla fortfarande går under presidenten vald av Von Knox? Ett sånt upplägg skulle nog kunna göra stor nytta när det kommer till att samla en lojal skara Villains som tillsammans kan utföra goda dåd i just deras Landskap/Chapter

  Har vi nått evenemang där alla bröder samlas? Tex nån festival eller liknande? Om inte, så finns Day of light som är en konsert utförd i sverige av amerikanska musiker. Spelningen är en form av gala för att samla in pengar till alzheimers/parkinsons studier. Denna spelning hålls två gånger varje år. Malmö och Jönköping.

  Hur många medlemmar har Bearded villains i sverige?

  Hur stiger man i rang? Hur ser rangordningen ut?

  Finns det nån form av uniform? När man samlas? Jag tänkte att eftersom man kan köpa märken till för att fästa på kläder..

  Jag har säkert fler frågor, men jag harvförnfetabfingrar för att skriva på en ipad och inte tålamodet just nu.

  tacksam för svar. Ha en trevlig helg..

  #salute
  Mvh Simon P
  Instagram: The_Longshank

 2. Rani kavakcioglu skriver:

  Hej. Jag skulle vilja va medlem hos er hur tar man sig vidare.
  R.kavakciolgu@gmail.com

 3. Danne Johansson skriver:

  Tjena mitt namn är Danne. Jag hittade ingen e-mail adress, så skriver i kommentarerna. Tänkte bara kolla hur man går till väga för att bli medlem? Om de finns några krav osv.

  Tacksam för svar via mail, d.k.johansson@outlook.com

 4. Mattias skriver:

  Hej.
  Hur gör jag för att bli medlem, förutom att bära ett ståtligt skägg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *